Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® BietenChard Micro Leaf

Buzzy® BietenChard Micro Leaf

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® BietenChard Micro Leaf groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® BietenChard Micro Leaf

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® BietenChard Micro Leaf

De Buzzy® BietenChard Micro Leaf is een geweldige toevoeging aan je moestuin. Met zijn donkerrode bladeren en vuurrode bladstelen is deze rode snijbiet een ware eyecatcher. Het jonge blad kan meerdere keren van dezelfde plant worden gesneden, waardoor je keer op keer kunt genieten van deze heerlijke groente. De smaak van de Buzzy® BietenChard Micro Leaf is zacht en lekker fris. Het kan worden gegeten als spinazie en voegt een heerlijke smaak toe aan salades, soepen en andere gerechten. Om ervoor te zorgen dat je altijd verse snijbiet bij de hand hebt, kun je vanaf april tot eind september regelmatig zaaien. Zaai de zaden in rijen die 25 cm uit elkaar liggen, met een afstand van 5 cm tussen de zaden in de rij. Deze snijbiet gedijt goed op alle soorten grond, maar zorg ervoor dat de grond voldoende vochtig blijft, vooral tijdens droog weer. De oogst van de Buzzy® BietenChard Micro Leaf is afhankelijk van de zaaitijd en kan plaatsvinden van mei tot oktober. Snijd het blad enkele centimeters boven de grond af en de stoppels zullen opnieuw uitlopen, waardoor je na enkele weken opnieuw kunt oogsten van dezelfde planten. Met de Buzzy® BietenChard Micro Leaf heb je altijd een verse en smaakvolle toevoeging aan je gerechten binnen handbereik.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® BietenChard Micro Leaf

De Buzzy® BietenChard Micro Leaf kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® BietenChard Micro Leaf bloeit . 

De Buzzy® BietenChard Micro Leaf is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® BietenChard Micro Leaf kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® BietenChard Micro Leaf groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® BietenChard Micro Leaf vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.