Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Gele Biet Burpee’sen

Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen groeit Voorjaar - zomer. Deze Bieten wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen

Aantal in verpakking180 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen

Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen zijn kogelronde bieten met een gladde huid en een verrassend gele kleur van het vruchtvlees. Deze bieten zijn perfect geschikt voor zowel de zomer- als de herfstteelt. Het zaaien van deze bieten is het beste op een goed bemeste grond en het is belangrijk om niet te dik te zaaien. Zodra de plantjes een hoogte van 3 cm bereiken, is het belangrijk om ze uit te dunnen tot ongeveer 10 cm van elkaar. Het is van groot belang om deze bieten tijdig te oogsten, omdat ze anders te dik en te grof kunnen worden. Gelukkig zijn ze goed bewaarbaar, dus je kunt er lang van genieten. Voor degenen die deze bieten willen bewaren voor de winter, is het belangrijk om de bladeren af te draaien in plaats van ze te snijden. Op deze manier blijven de bieten in optimale conditie tijdens de winteropslag. Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen zijn niet alleen een lust voor het oog met hun mooie gele kleur, maar ze bieden ook een heerlijke smaak en tal van culinaire mogelijkheden. Voeg ze toe aan salades, rooster ze in de oven of maak er een smaakvolle bietensoep van. Deze bieten zijn een echte aanwinst voor elke moestuin en zullen je verrassen met hun unieke kleur en smaak. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van deze geweldige bieten en geniet van een overvloedige oogst!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen

De Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Gele Biet Burpee'sen vind je 180 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.