Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride

Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride groeit Voorjaar - zomer. Deze Aubergine wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride

De Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride is een ongelooflijk veelzijdige en compacte plant die perfect is voor kleine tuinen, patio's en balkons. Met zijn mini-aubergines is deze variëteit een echte eyecatcher en zal hij zeker indruk maken op uw gasten en buren. Om te beginnen, kunt u de zaden zaaien in januari in een kweekbakje bij een constante temperatuur van 20ºC. Dit kan binnenshuis zijn of later buiten onder glas. Zodra de zaailingen zijn verspeend, kunnen ze worden overgeplant in potten. Maar hier komt het spannende deel - deze aubergine kan ook direct buiten worden geplant! Het enige wat u nodig heeft is een beschutte en zonnige plek in uw tuin. Stel u voor hoe geweldig het zal zijn om uw eigen verse mini-aubergines te plukken en te genieten van hun heerlijke smaak. De Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride is niet alleen een prachtige plant, maar ook een geweldige toevoeging aan uw culinaire avonturen. Of u ze nu gebruikt in salades, roostert in de oven of grilt op de barbecue, deze mini-aubergines zullen zeker uw smaakpapillen verwennen. Met hun vlezige textuur en milde smaak zijn ze ideaal om te combineren met andere groenten of om te gebruiken als hoofdingrediënt in uw favoriete gerechten. Dus waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride

De Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride bloeit Zomer. 

De Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Aubergine Patio Baby F1 hybride vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.