Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Kropsla Attractie

Van Hemert Kropsla Attractie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Kropsla Attractie groeit Voorjaar - zomer. Deze Sla wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Kropsla Attractie

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Kropsla Attractie

De Van Hemert Kropsla Attractie is een ware parel onder de kropsla rassen. Met zijn rijke geschiedenis en unieke eigenschappen is deze sla perfect geschikt voor diverse teelten. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met je eigen moestuin, de Kropsla Attractie zal je zeker verrassen! Deze kropsla staat bekend om zijn stevige en knapperige bladeren, die een heerlijke frisheid en smaak bieden. De sla groeit snel en is gemakkelijk te telen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel professionele telers als hobbytuiniers. Bovendien is de Kropsla Attractie zeer veelzijdig en kan het zowel in de volle grond als in potten worden gekweekt. Met zijn diepgroene kleur en mooie vorm is de Kropsla Attractie niet alleen een lust voor het oog, maar ook een gezonde toevoeging aan je maaltijden. Vol met voedingsstoffen en vitamines, is deze sla een geweldige manier om jezelf en je gezin te verwennen met verse en gezonde groenten. Dus waar wacht je nog op? Breng wat groen in je tuin en geniet van de heerlijke smaak en textuur van de Van Hemert Kropsla Attractie!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Kropsla Attractie

De Van Hemert Kropsla Attractie kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Kropsla Attractie bloeit Zomer. 

De Van Hemert Kropsla Attractie is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Kropsla Attractie kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Kropsla Attractie groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Kropsla Attractie vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.