Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Salie Fanni Biologisch

Sluis Garden Salie Fanni Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Salie Fanni Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Salie Fanni Biologisch

Aantal in verpakking65 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Salie Fanni Biologisch

De Sluis Garden Salie Fanni Biologisch is een kruid dat zeer geliefd is bij bijen. Het heeft een rijke geschiedenis en werd vroeger vaak gebruikt in melk, waarvan gedacht werd dat het geneeskrachtige en kalmerende eigenschappen had. Met een sterke smaak moet Salie spaarzaam worden gebruikt. Dit veelzijdige kruid kan zowel vers als gedroogd worden gebruikt in sauzen en bij vleesgerechten voor een heerlijke smaakbeleving. Om te genieten van de Sluis Garden Salie Fanni Biologisch kunt u deze eenvoudig zaaien onder glas of in de vollegrond op een zaaibed. Zodra de planten voldoende groot zijn, kunnen ze worden overgeplant naar een niet te vochtige, licht zonnige plek. Hier kan de Salie gedijen en groeien, waardoor u altijd verse, biologische Salie binnen handbereik heeft. Met de Sluis Garden Salie Fanni Biologisch kunt u genieten van de heerlijke smaak en de vele culinaire mogelijkheden die dit kruid biedt. Voeg het toe aan uw favoriete sauzen of vleesgerechten en geef ze een extra smaakdimensie. Bovendien draagt u bij aan het behoud van bijen, die dol zijn op dit kruid. Ontdek de veelzijdigheid van de Sluis Garden Salie Fanni Biologisch en laat uw culinaire creativiteit de vrije loop.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Salie Fanni Biologisch

De Sluis Garden Salie Fanni Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Salie Fanni Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Salie Fanni Biologisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Salie Fanni Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Salie Fanni Biologisch groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Salie Fanni Biologisch vind je 65 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.