Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden UienWhite Lisbon

Hortitops Zaden UienWhite Lisbon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden UienWhite Lisbon groeit . Deze Uien wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden UienWhite Lisbon

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden UienWhite Lisbon

De Hortitops Zaden UienWhite Lisbon is een uitstekende keuze voor liefhebbers van bosui. Deze variëteit kan van begin maart tot eind april worden gezaaid in de volle grond, waarbij het zaaien in regeltjes wordt aanbevolen. Na ongeveer 6 weken is het aan te raden om de jonge plantjes iets uit te dunnen, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien. Wat deze bosui echt bijzonder maakt, is de heerlijk milde smaak. Deze uiensoort is perfect voor vers gebruik in salades. Je kunt de bosui afsnijden wanneer deze een hoogte van 10-15 cm heeft bereikt. Zo kun je altijd genieten van verse, knapperige bosui in je gerechten. Met de Hortitops Zaden UienWhite Lisbon haal je niet alleen een smaakvolle en veelzijdige groente in huis, maar ook een echte eyecatcher in je tuin. De mooie groene stelen en het frisse uiterlijk van de bosui zullen zeker de aandacht trekken. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, deze zaden zijn geschikt voor iedereen. Voeg wat extra smaak en kleur toe aan je gerechten met de Hortitops Zaden UienWhite Lisbon!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden UienWhite Lisbon

De Hortitops Zaden UienWhite Lisbon kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden UienWhite Lisbon bloeit . 

De Hortitops Zaden UienWhite Lisbon is Uien. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden UienWhite Lisbon kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden UienWhite Lisbon groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden UienWhite Lisbon vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.