Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Artisjok Vert de Provence

Sluis Garden Artisjok Vert de Provence

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Artisjok Vert de Provence groeit Voorjaar - zomer. Deze Artisjok wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Artisjok Vert de Provence

Aantal in verpakking23 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Artisjok Vert de Provence

De Sluis Garden Artisjok Vert de Provence is een onmisbare meerjarige plant met prachtige groene bloemen. Maar voordat de bloemen volledig ontluiken, kunnen ze al geoogst worden als een verrukkelijke groente. Deze plant is een waar genot voor de fijnproevers onder ons! Als de bloem niet op tijd wordt geoogst, blijft deze nog steeds een lust voor het oog. Om de Sluis Garden Artisjok Vert de Provence te laten groeien, kun je ervoor kiezen om deze onder glas te zaaien, maar direct in potten is ook mogelijk. Op deze manier minimaliseer je de kans op beschadiging van de penwortel. Het is belangrijk om de meest gestekelde planten te verwijderen en alleen de mooiste en sterkste exemplaren te laten groeien. Deze plant heeft een stevige bemesting nodig om optimaal te kunnen gedijen. Hoewel de Sluis Garden Artisjok Vert de Provence niet volledig winterhard is, kun je in de wintermaanden bijvoorbeeld stro gebruiken om de plant te beschermen. Met de Sluis Garden Artisjok Vert de Provence haal je niet alleen een prachtige plant in huis, maar ook een heerlijke groente die je smaakpapillen zal verwennen. Ga aan de slag en geniet van de veelzijdigheid van deze bijzondere tuinartisjok!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Artisjok Vert de Provence

De Sluis Garden Artisjok Vert de Provence kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Artisjok Vert de Provence bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Artisjok Vert de Provence is Artisjok. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Artisjok Vert de Provence kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Artisjok Vert de Provence groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Artisjok Vert de Provence vind je 23 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.