Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select

Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select groeit 3 keer. Deze Oesterzwam wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHet hele jaar door
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select

Met deze fantastische Champignon Kweekset kun je nu zelf je eigen champignons kweken! Hoe geweldig is dat! Champignons zijn niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens ontzettend gezond. Met deze kweekset kun je het hele jaar door genieten van jouw eigen verse paddenstoelen. Het is een complete set, inclusief potgrond, zwampluggen, compost en een plastic kweekbak. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met het kweken van jouw eigen champignons! Het enige wat je hoeft te doen bij deze kweekset is water toevoegen en je kunt meteen beginnen met jouw eigen champignonteelt. Het is niet alleen ontzettend leuk om zelf te gebruiken, maar ook een geweldig cadeau om iemand mee te verrassen. De kweekset is verpakt in een prachtige full-colour kartonnen verpakking, wat het extra speciaal maakt. Het is een geweldige manier om zelfvoorzienend te zijn en tegelijkertijd te genieten van de heerlijke smaak en gezonde eigenschappen van verse champignons. Met deze Champignon Kweekset, te Paddestoel Kweken Garden Select, haal je een stukje natuur in huis en kun je keer op keer genieten van jouw eigen oogst. Het is een geweldige activiteit voor jong en oud, en brengt de magie van de natuur rechtstreeks naar jouw eigen keuken. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het kweken van jouw eigen champignons met deze geweldige kweekset!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select

De Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select kan je 3 keer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select bloeit Het hele jaar door. 

De Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Champignon Kweekset,te Paddestoel Kweken Garden Select vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.