Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sugar Snap Suikerpeul Delikett

Sugar Snap Suikerpeul Delikett

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sugar Snap Suikerpeul Delikett groeit Voorjaar - zomer. Deze Peulen wordt maximaal 70 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sugar Snap Suikerpeul Delikett

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Sugar Snap Suikerpeul Delikett

De Sugar Snap Suikerpeul Delikett is een fantastisch product dat de smaakpapillen zal verwennen. Deze suikerpeulen hebben een heerlijk zoete smaak en zijn bovendien zeer productief. De peulen zijn dikvlezige en worden geplukt op het moment dat er erwten in zitten. Vervolgens kunnen ze heel of versnipperd worden bereid, waardoor ze perfect passen in diverse gerechten. Wat deze suikerpeulen extra bijzonder maakt, is de compacte plantgroei. Met een planthoogte van ongeveer 70 cm is de Sugar Snap Suikerpeul Delikett perfect geschikt om aan gaas of rijshout te worden geteeld. Hierdoor blijven de peulen goed beschermd en kunnen ze optimaal groeien. Bovendien zorgt deze teeltmethode ervoor dat ze gemakkelijk kunnen worden geoogst. Met de Sugar Snap Suikerpeul Delikett haal je niet alleen een smaakvolle groente in huis, maar ook een mooie toevoeging aan je tuin. De compacte planten zorgen voor een groen en weelderig uitzicht, terwijl de zoete peulen je verrassen met hun unieke smaak. Of je ze nu heel laat of versnippert, deze suikerpeulen zijn altijd een succes in de keuken. Aarzel niet langer en geniet van de heerlijke smaak en het gemak van de Sugar Snap Suikerpeul Delikett.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sugar Snap Suikerpeul Delikett

De Sugar Snap Suikerpeul Delikett kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Sugar Snap Suikerpeul Delikett bloeit Zomer. 

De Sugar Snap Suikerpeul Delikett is Peulen. Heerlijk om mee te koken.

De Sugar Snap Suikerpeul Delikett kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sugar Snap Suikerpeul Delikett groeit maximaal tot 70 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sugar Snap Suikerpeul Delikett vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.