Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool

Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool groeit Vanaf Maart. Deze Courgette wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool

Aantal in verpakking6 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJuni tot Oktober
BloeiperiodeZomer, Najaar

 

Omschrijving van de Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool

Het Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool is een perfecte keuze voor tuinliefhebbers die graag hun eigen verse groenten willen kweken, zelfs tijdens de koudere maanden. Met dit assortiment zaden kunt u genieten van een overvloedige oogst van wintergroenten zoals wortels, rodekool, bieten, spruiten en boerenkoolte kool. De zaden moeten van april tot begin juni in de vollegrond worden gezaaid, op regels die u zelf kunt maken. Het is mogelijk dat u de zaailingen iets moet uitdunnen om ze voldoende ruimte te geven om te groeien. Dit assortiment bevat zaden van verschillende groenten die perfect bij elkaar passen en uw moestuin zullen verrijken met kleur, smaak en gezondheid. Met deze groentezaden kunt u uw eigen verse en gezonde wintergroenten kweken, zodat u het hele jaar door kunt genieten van heerlijke gerechten. Stel uw moestuin samen met dit assortiment zaden en ontdek de voldoening van het telen van uw eigen voedsel. Voeg een vleugje groen toe aan uw tuin en geniet van de smaak van versgeplukte groenten rechtstreeks uit uw eigen achtertuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool

De Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool kan je Vanaf Maart zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Najaar.

De Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool bloeit Juni tot Oktober. 

De Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Groentezaden Assortiment Voor De Moestuin Wintergroente Wortel Rodekool Bieten Spruiten Boerenkoolte Kool vind je 6 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.