Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon

Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon groeit Voorjaar - zomer. Deze Ui wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon

Aantal in verpakking550 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon

De Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon is een uniek en veelzijdig product voor uw tuin. Deze bosuitjes hebben een prachtige witte kleur en zijn ovaalrond van vorm. Het donkergroene blad staat rechtop en geeft een mooie, frisse uitstraling aan uw tuin. Wat deze bosuitjes nog specialer maakt, is hun langdurige houdbaarheid. U kunt ze rauw gebruiken in uw salades voor een heerlijke smaak en een knapperige textuur. Om ze te laten groeien, kunt u ze dun zaaien direct in de vollegrond op regels met een regelafstand van 25 cm en een plantafstand van 5 cm. Het zaad moet goed worden afgedekt, omdat ui een echte donkerkiemer is. Om ervoor te zorgen dat uw bosuitjes goed groeien, is het belangrijk om de grond continu vochtig te houden. Na het opkomen van de zaailingen is het raadzaam om ze niet te veel uit te dunnen. De grond kan licht bemest worden, bij voorkeur met compost. Zo kunt u in de vroege zomer al genieten van een heerlijke oogst van deze smaakvolle bosuitjes. Voeg de Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon toe aan uw tuin en geniet van de vele culinaire mogelijkheden die dit product biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon

De Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Bosui, LenteuiLisbon vind je 550 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.