Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus

Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus groeit . Deze Artisjok wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus

De Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn weelderige bloemen en decoratieve uitstraling, voegt deze overblijvende plant een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte. Deze veelzijdige plant kan zowel in potjes worden gekweekt van februari tot april, als buiten worden geplant vanaf half mei. Om ervoor te zorgen dat de Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus blijft gedijen, is het belangrijk om hem 's winters af te dekken. Dit zorgt ervoor dat de plant beschermd wordt tegen de kou en dat hij in het voorjaar weer volop kan bloeien. Naast zijn decoratieve waarde, kunnen de bloemen van deze artisjok ook worden gebruikt in droogboeketten. Met hun unieke vorm en kleur voegen ze een speels element toe aan elk bloemstuk. Met de Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus haalt u niet alleen een prachtige tuinplant in huis, maar ook een veelzijdige bloem die uw creativiteit stimuleert. Voeg een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte en geniet van de schoonheid van deze betoverende plant.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus

De Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus bloeit . 

De Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus is Artisjok. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Zaden Artisjokde Provence Cynara scolymus vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.