Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Ramenas Rondee

Sluis Garden Ramenas Rondee

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Ramenas Rondee groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Ramenas Rondee

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Ramenas Rondee

De Sluis Garden Ramenas Rondee is een unieke ronde, zwarte rammenas met een verrassend wit vruchtvlees. Deze groente is perfect geschikt voor de late teelt en zal zeker een smaakvolle toevoeging zijn aan uw tuin. De Ramenas Rondee is nauw verwant aan de radijs en is zeer gemakkelijk te telen, zelfs voor beginnende tuiniers. Wat deze groente extra bijzonder maakt, is de tamelijk scherpe smaak van de wortels. Ze kunnen rauw gegeten worden als snack of zelfs als broodbeleg. Bovendien zit de Ramenas Rondee boordevol verschillende mineralen, zoals calcium, fosfor, kalium en vitamine B en C. Dit maakt het niet alleen een heerlijke groente, maar ook een gezonde keuze. Om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk van deze groente kunt genieten, adviseren wij het loof af te draaien in plaats van af te snijden voor de winteropslag. Dun zaaien op regels is ook belangrijk om te voorkomen dat de planten te dicht op elkaar groeien en zo de knolvorming belemmeren. Verder is het van belang om de grond goed los te werken en matig te bemesten voor optimale groei. Met de Sluis Garden Ramenas Rondee haalt u een heerlijke en veelzijdige groente in huis die uw tuin zal verrijken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Ramenas Rondee

De Sluis Garden Ramenas Rondee kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Ramenas Rondee bloeit . 

De Sluis Garden Ramenas Rondee is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Ramenas Rondee kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Ramenas Rondee groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Ramenas Rondee vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.