Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Amarant zaden AmarantGarnet

Amarant zaden AmarantGarnet

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Amarant zaden AmarantGarnet groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Amarant zaden AmarantGarnet

Aantal in verpakking750 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuli - oktober
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Amarant zaden AmarantGarnet

Amarant zaden AmarantGarnet, ook bekend als Kiwicha in het Andesgebied, zijn een voedzaam en gezond plantje. Deze zaden zitten boordevol aminozuren, terwijl de bladeren rijk zijn aan vitaminen en mineralen. Met Amarant Red Garnet haal je niet alleen een gezonde toevoeging aan je dieet in huis, maar ook een prachtige sierplant voor zowel je tuin als je huiskamer. Deze Amarant variant heeft schitterende, opvallende, rechtopstaande bloemaren in een betoverende purperrode kleur. Het contrast met het donkergroene blad is werkelijk adembenemend. Amarant Red Garnet voelt zich helemaal thuis in de border en geeft een wilde tuin een extra vleugje elegantie. Daarnaast is deze kleurrijke bloem ook uitermate geschikt als snijbloem om je interieur op te fleuren. Met Amarant Red Garnet voeg je niet alleen een visueel spektakel toe aan je omgeving, maar ook een bron van gezondheid en vitaliteit. Voeg deze prachtige zaden vandaag nog toe aan je collectie en geniet van de schoonheid en voedingswaarde die Amarant te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Amarant zaden AmarantGarnet

De Amarant zaden AmarantGarnet kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Amarant zaden AmarantGarnet bloeit juli - oktober. 

De Amarant zaden AmarantGarnet is . Heerlijk om mee te koken.

De Amarant zaden AmarantGarnet kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Amarant zaden AmarantGarnet groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Amarant zaden AmarantGarnet vind je 750 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.