Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende

Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende

Aantal in verpakking800 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende

De Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende is een prachtig gewas dat zeker indruk zal maken in je tuin. Deze zelfsluitende bladcichorei heeft zware kroppen van ongeveer 30 cm hoog, die bij koele opslag enkele weken lang vers kunnen blijven. Dit maakt het de perfecte keuze voor amateur-tuinders die op zoek zijn naar een gemakkelijk te telen groente. Wat deze bladcichorei zo speciaal maakt, is dat het veel gemakkelijker te telen is dan witlof. Het binnenste van de krop heeft een lichtgele kleur en een milde smaak, waardoor het geschikt is om zowel rauw als gekookt te eten. Met zijn nauwe verwantschap met andijvie en witlof, biedt de Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan je maaltijden. Om dit gewas te telen, raden wij aan om te zaaien tussen half juni en eind juli op een rijafstand van ongeveer 30 cm. Zodra de plantjes zijn opgekomen, dun je ze uit tot een afstand van ongeveer 15 cm. Op deze manier krijgen de planten voldoende ruimte om te groeien en zich te ontwikkelen tot prachtige, stevige kroppen. Met de Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende in je tuin, zul je genieten van heerlijke en gezonde maaltijden rechtstreeks uit je.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende

De Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende bloeit . 

De Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Bladcichoreilof Zuckerhut Zelfsluitende vind je 800 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.