Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Mesclun Aziatisch

Buzzy Organic Mesclun Aziatisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Mesclun Aziatisch groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Mesclun Aziatisch

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Mesclun Aziatisch

De Buzzy Organic Mesclun Aziatisch is een geweldig biologisch zaad dat perfect is voor het zaaien van april tot eind juni. Met deze zaden kunt u genieten van een heerlijke oogst van Aziatische mesclun, een mengsel van verschillende smakelijke bladgroenten. Om ervoor te zorgen dat de planten voldoende ruimte hebben om te groeien, raden we aan om tussen de rijen een afstand van 15 cm aan te houden. Zaai de zaden op een diepte van 1 cm in de rij en dun ze later uit tot een afstand van 2-3 cm. Wat deze zaden echt bijzonder maakt, is dat ze resulteren in een mooi dicht gewas dat gemakkelijk in bundeltjes te snijden is. Dit kunt u bereiken door de zaden te mengen met wat zand of suiker en ze vervolgens in een rijtje te zaaien. Op deze manier hoeft u de planten later niet uit te dunnen. Na ongeveer 3 à 4 weken kunt u genieten van een smaakvolle oogst. Het beste van alles is dat deze biologisch geteelde zaden gecertificeerd zijn door de stichting SKAL. U kunt deze producten herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Dit betekent dat u met deze zaden niet alleen kunt genieten van heerlijke en gezonde mesclun, maar ook bijdraagt aan een duurzamere en milieuvriendelijkere manier van tuinieren. Wacht niet langer en ervaar zelf de smaakvolle rijkdom van.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Mesclun Aziatisch

De Buzzy Organic Mesclun Aziatisch kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic Mesclun Aziatisch bloeit . 

De Buzzy Organic Mesclun Aziatisch is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Mesclun Aziatisch kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Mesclun Aziatisch groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Mesclun Aziatisch vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.