Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Mizuna Biologisch

Sluis Garden Mizuna Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Mizuna Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Mizuna Biologisch

Aantal in verpakking475 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Mizuna Biologisch

De Sluis Garden Mizuna Biologisch is een uniek product dat al eeuwenlang in Japan wordt geteeld. Deze groente kan op verschillende manieren worden bereid en gegeten, afhankelijk van het stadium waarin het zich bevindt. Wanneer de Mizuna nog jong is, kan het worden gegeten als raapstelen. Naarmate het groeit, kan het rauw worden toegevoegd aan salades, gekookt worden als spinazie of gebruikt worden als roerbakgroente. Het zaaien van de Mizuna gebeurt het beste onder glas, bij een opkweektemperatuur van 10-15°C. Zodra het weer het toelaat, kan de Mizuna worden uitgeplant in de vollegrond. Vanaf april is het zelfs mogelijk om direct in de vollegrond te zaaien. De bladeren van de Mizuna hebben een heerlijk knapperige textuur en een milde pikante smaak, wat zorgt voor een unieke smaakbeleving in diverse gerechten. Met de Sluis Garden Mizuna Biologisch haal je een bijzondere groente in huis die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook nog eens biologisch geteeld is. Voeg deze veelzijdige groente toe aan je moestuin en geniet van de versheid en smaak die het te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Mizuna Biologisch

De Sluis Garden Mizuna Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Mizuna Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Mizuna Biologisch is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Mizuna Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Mizuna Biologisch groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Mizuna Biologisch vind je 475 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.