Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic AubergineBeauty BIO

Buzzy Organic AubergineBeauty BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic AubergineBeauty BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Aubergine wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic AubergineBeauty BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Organic AubergineBeauty BIO

De Buzzy Organic AubergineBeauty BIO is een fantastische toevoeging aan je moestuin. Met deze biologische zaadjes kun je zelf heerlijke aubergines kweken, helemaal zonder chemische bestrijdingsmiddelen. Begin in maart of april met zaaien in een zaaibak bij een temperatuur van 20°C. Je kunt er ook voor kiezen om de zaadjes later buiten onder glas te zaaien. Dit geeft je de vrijheid om op verschillende momenten te beginnen met het kweken van deze prachtige, paarse groente. De Buzzy Organic AubergineBeauty BIO zaadjes zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een rijke oogst. Plaats de zaaibak op een zonnige plek en zorg voor voldoende water. Wanneer de zaailingen groot genoeg zijn, kunnen ze worden overgeplant naar een ruimere pot of in de volle grond. Met regelmatige verzorging en aandacht, zul je binnen de kortste keren genieten van sappige aubergines, vol van smaak en voedingsstoffen. Dit product is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor biologische zaden draag je bij aan een duurzamere wereld. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen Buzzy Organic AubergineBeauty BIO en geniet van de verse, biologische aubergines uit je eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic AubergineBeauty BIO

De Buzzy Organic AubergineBeauty BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Organic AubergineBeauty BIO bloeit Zomer. 

De Buzzy Organic AubergineBeauty BIO is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic AubergineBeauty BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic AubergineBeauty BIO groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic AubergineBeauty BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.