Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit

Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit groeit oogsten: augustus-oktober. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit

VT is trots om de Pompoene Hokkaidoe vrucht aan te bieden, een heerlijke en veelzijdige pompoen met vruchtvlees van uitstekende kwaliteit. Deze pompoenen worden gekweekt met zaden van betrouwbare en gecontroleerde oorsprong, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Bij VT selecteren we zorgvuldig de zaden die we gebruiken, waarbij we een ruim aanbod van verschillende leveranciers evalueren. We voeren praktijkproeven uit om de kwaliteit te controleren en stellen strenge normen vast. Daarnaast volgen we een uitgebreid testprogramma om de kiemresultaten van alle zaden te monitoren, vanaf het moment dat we ze ontvangen tot aan de commercialisering. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat alleen zaden van de hoogste kwaliteit worden gebruikt voor onze Pompoene Hokkaidoe vruchten. Bij VT staat kwaliteit voorop. Daarom nemen we ook maatregelen als we merken dat de kiemkracht van verpakte zaden niet meer aan onze normen voldoet. In dat geval verwijderen we de betrokken verpakkingen uit de handel, zodat we altijd verse en kiemkrachtige zaden kunnen aanbieden aan onze klanten. Kies voor de Pompoene Hokkaidoe vrucht van VT en geniet van de heerlijke smaak en kwaliteit die deze pompoen te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit

De Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit kan je oogsten: augustus-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit bloeit nvt. 

De Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Pompoene Hokkaidoe vrucht metvruchtvlees van uitstekende kwaliteit vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.