Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden San Marzano

Tomaten zaden San Marzano

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden San Marzano groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden San Marzano

Aantal in verpakking80 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdvoorjaar - zomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden San Marzano

De Tomaten zaden San Marzano zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Deze klassieke pruimtomatensoort is zeer geliefd vanwege zijn intense smaak en wordt vaak gebruikt in sauzen en soepen. Met deze zaden kunt u uw eigen tomatenplanten kweken en genieten van een overvloedige oogst. Elke vrucht weegt ongeveer 100 gram en heeft een heerlijk sappige textuur. De plant bloeit vroeg en kan door blijven produceren tot laat in het seizoen, waardoor u lang kunt genieten van verse tomaten uit eigen tuin. De Tomaten zaden San Marzano zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor gezonde en smaakvolle tomaten. Ze zijn geschikt voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Voeg een vleugje Italiaanse flair toe aan uw gerechten met deze prachtige tomatenplanten. Kweek uw eigen verse ingrediënten en creëer de meest smaakvolle sauzen en soepen met de Tomaten zaden San Marzano.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden San Marzano

De Tomaten zaden San Marzano kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden San Marzano bloeit voorjaar - zomer. 

De Tomaten zaden San Marzano is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden San Marzano kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden San Marzano groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden San Marzano vind je 80 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.