Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Absinth-Alsem

Hortitops Zaden Absinth-Alsem

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Absinth-Alsem groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Absinth-Alsem

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Absinth-Alsem

Hortitops Zaden Absinth-Alsem is een uniek en veelzijdig kruid dat een vleugje mysterie aan je tuin toevoegt. Deze Absinth-Alsemkruidzaden zijn perfect om te gebruiken in combinatie met alcoholische dranken, waardoor je een verrassende twist aan je cocktails kunt geven. Om deze bijzondere plant te laten groeien, kun je de zaden van maart tot en met april in een kweekbakje zaaien. Voor een meer avontuurlijke ervaring, kun je er ook voor kiezen om ze van april tot juni direct buiten op een zaaibed te zaaien. Zorg ervoor dat je de zaailingen slechts één keer verspeent en vervolgens uitplant in je tuin of in een pot. Met Hortitops Zaden Absinth-Alsem kun je niet alleen genieten van de prachtige groei van deze plant, maar ook van de heerlijke aroma's die vrijkomen. De felgroene bladeren hebben een krachtige en verfrissende geur, die je zintuigen zal prikkelen. Daarnaast is Absinth-Alsem ook bekend om zijn medicinale eigenschappen, waaronder het bevorderen van de spijsvertering en het verlichten van menstruatiekrampen. Voeg een vleugje mysterie toe aan je tuin en creëer je eigen unieke Absinth-Alsemkruid met Hortitops Zaden Absinth-Alsem. Laat je verrassen door de magie van deze bijzondere plant en geniet van de vele culinaire en medicinale mogelijkheden die het biedt.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Absinth-Alsem

De Hortitops Zaden Absinth-Alsem kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Absinth-Alsem bloeit . 

De Hortitops Zaden Absinth-Alsem is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Absinth-Alsem kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Absinth-Alsem groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Absinth-Alsem vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.