Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Tuinkers wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

Tuinkers, ook wel bekend als de 'babyplant', is een unieke microgroente die direct in het oog springt. Met zijn puntige bladeren onderscheidt het zich van andere microgroenten. Maar wist je dat tuinkers eigenlijk tot dezelfde familie behoort als broccoli en radijs? Deze biologische kiemzaden, verpakt in een zakje met het NL-BIO-01 keurmerk, bieden jou de mogelijkheid om zelf tuinkers te kweken en te genieten van zijn heerlijke smaak. Deze tuinkers kiemzaden zijn van topkwaliteit en zijn biologisch gecertificeerd. Dit betekent dat ze geteeld zijn zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Met deze zaden kun je op een natuurlijke en duurzame manier tuinkers kweken in je eigen tuin, balkon of zelfs binnenshuis. Voeg wat frisheid toe aan je salades, sandwiches en soepen met de verse en knapperige tuinkers die je zelf hebt gekweekt. Met het zakje tuinkers kiemzaden haal je niet alleen een smaakvolle toevoeging aan je gerechten in huis, maar ook een stukje natuurlijke schoonheid. Zie hoe de kleine zaadjes uitgroeien tot levendige plantjes met hun puntige bladeren. Ervaar het plezier van het zelf kweken van je eigen microgroenten en geniet van de verse oogst. Verrijk je culinaire avonturen met de Into the Cycle Tuinkers kiemzaden en breng een vleugje groen in je leven.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZakje NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.