Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Radijs Saxa 2

Hortitops zaden Radijs Saxa 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Radijs Saxa 2 groeit Voorjaar - zomer. Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Radijs Saxa 2

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Radijs Saxa 2

Radijs - Saxa 2. Deze Hortitops zaden zijn perfect voor het kweken van heerlijke radijsjes in je eigen tuin. Met deze zaden kun je vanaf half februari tot half maart beginnen met zaaien onder glas, of vanaf half maart tot half augustus rechtstreeks in de volle grond. Een belangrijke tip bij het zaaien is om de zaden niet te dicht op elkaar te zaaien. Dit zorgt ervoor dat de radijsjes voldoende ruimte hebben om zich goed te ontwikkelen. Je zult versteld staan van de snelheid waarmee de radijsjes groeien en binnen no time kun je genieten van je eigen verse oogst. Deze Radijs - Saxa 2 zaden zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een overvloedige oogst van knapperige en smaakvolle radijsjes. Voeg ze toe aan salades, sandwiches of geniet er gewoon als gezonde snack van. Met deze zaden kun je eenvoudig je eigen groene oase creëren en genieten van de voldoening van het kweken van je eigen verse groenten. Bestel nu en begin met het kweken van je eigen radijsjes!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Radijs Saxa 2

De Hortitops zaden Radijs Saxa 2 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops zaden Radijs Saxa 2 bloeit Zomer. 

De Hortitops zaden Radijs Saxa 2 is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Radijs Saxa 2 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Radijs Saxa 2 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Radijs Saxa 2 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.