Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden

Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden

De Hortitops Komkommer Johanna zaden zijn de perfecte keuze voor iedere tuinier die dol is op het kweken van zijn eigen groenten. Deze zaden kunnen half april tot half mei onder glas worden geplaatst en vervolgens worden overgeplant naar potjes. Na vier tot vijf weken kunnen ze buiten worden uitgeplant of in een hobby kasje worden geplaatst. Wat deze komkommerzaden echt bijzonder maakt, is het feit dat ze snelgroeiend zijn en dat de vruchten geen bittere smaak hebben. Dit ras produceert fantastische, forse donkergroene vruchten die niet alleen heerlijk smaken, maar er ook prachtig uitzien in elke moestuin. Om het beste resultaat te behalen, wordt aangeraden om deze komkommerzaden te planten in een humusrijke bodem. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint met tuinieren, de Hortitops Komkommer Johanna zaden bieden jou de mogelijkheid om je eigen verse en smaakvolle komkommers te kweken. Voeg deze zaden toe aan je tuin en geniet van de voldoening van het kweken van je eigen gezonde groenten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden

De Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden bloeit . 

De Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Komkommer Johanna ca.zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.