Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam

ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam

Aantal in verpakking4 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam

De ToshiFarm Field Pack biedt jou de mogelijkheid om op een eenvoudige manier vier exclusievere soorten paddenstoelen te kweken. Met dit krachtige moederbroed van Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam wordt het kweken van oesterzwammen een unieke ervaring. Je kunt deze bijzondere paddenstoelen gemakkelijk kweken in je eigen fruitkamer, voorzien van een humidifier, met behulp van de Masters Mix. Deze Field Pack bevat hoogwaardig broed van de bovengenoemde paddenstoelensoorten, die je in staat stellen om een diversiteit aan smaken en texturen te ervaren. Elk van deze soorten heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voegt een speciale touch toe aan jouw culinaire creaties. Met de ToshiFarm Field Pack kun je niet alleen genieten van de buitengewone smaak en voedingswaarde van deze paddenstoelen, maar ook een stukje natuurlijke schoonheid toevoegen aan jouw eigen kweekomgeving. Dompel jezelf onder in de wereld van de paddenstoelenkweek met de ToshiFarm Field Pack. Ontdek de eenvoud en de veelzijdigheid van het kweken van Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam. Voeg deze exclusieve paddenstoelensoorten toe aan je culinaire repertoire en geniet van de heerlijke smaken die ze te bieden hebben. Met de ToshiFarm Field Pack creëer je niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook een visueel feest voor het oog.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam

De ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Field Pack4 soorten broed voor Reishi, Shiitake, Grijze Oesterzwam en Koningsoesterzwam vind je 4 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.