Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Courgette Gele

Protectate zaden: Courgette Gele

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Courgette Gele groeit lente - zomer. Deze Courgette wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Courgette Gele

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Courgette Gele

De Protectate zaden: Courgette Gele is een heerlijke vrucht met een prachtige goudgele kleur. Deze unieke courgette heeft niet alleen de kwaliteiten van vroegtijdigheid en homogeniteit van de klassieke variëteiten, maar is ook nog eens gemakkelijker te plukken vanwege zijn opvallende kleur. Daarnaast kan deze courgette ook lang geoogst worden, waardoor je kunt blijven genieten van zijn heerlijke smaak en kleurrijke uitstraling. De gele courgette is een echte eyecatcher in de moestuin. De felgele kleur zal direct de aandacht trekken en zorgt voor een vrolijke toevoeging aan je gerechten. De Protectate zaden garanderen een goede opkomst en gezonde planten, zodat je verzekerd bent van een rijke oogst. De courgette Gele is veelzijdig in gebruik en kan zowel rauw als gekookt gegeten worden. Voeg hem toe aan salades, grill hem op de barbecue of gebruik hem in een smakelijke roerbakschotel. Met de Protectate zaden: Courgette Gele haal je een unieke en smaakvolle toevoeging aan je moestuin in huis.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Courgette Gele

De Protectate zaden: Courgette Gele kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Protectate zaden: Courgette Gele bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Courgette Gele is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Courgette Gele kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Courgette Gele groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Courgette Gele vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.