Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak

Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak groeit Najaar. Deze Witlof wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak

Aantal in verpakking50 stuk(s)
Standplaats
BloeitijdNajaar
BloeiperiodeNajaar, Winter

 

Omschrijving van de Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak

Breng de perfecte combinatie in huis om verse, smaakvolle witloofwortelen te kweken met Topscore Witloofwortelen. Deze handige netzak bevat ongeveer 9 kg (=50 witloofwortels) en wordt geleverd met een ruime witloof forceerbak waarin je 40-60 witlofwortels kunt plaatsen. Met Topscore Witloofwortelen hoef je niet langer naar de supermarkt voor je favoriete witloof. Je kunt nu je eigen witloofwortelen kweken en genieten van de heerlijke, verse smaak in je gerechten. De netzak bevat voldoende witloofwortels om een continue voorraad te hebben en de bijgeleverde witloof forceerbak biedt de perfecte omgeving om je witloof te laten groeien. Met deze set heb je alles wat je nodig hebt om zelf witloof te telen. De witloof forceerbak zorgt ervoor dat de witloofwortels in het donker kunnen groeien, wat resulteert in een delicate smaak en knapperige textuur. Daarnaast kun je de bak eenvoudig verplaatsen en aanpassen aan de groei van je witloofwortels. Probeer Topscore Witloofwortelen en ontdek hoe leuk en bevredigend het is om je eigen witloof te kweken. Verbaas jezelf en je vrienden met verse, smaakvolle witloofgerechten die je helemaal zelf hebt gekweekt. Bestel nu en start met het kweken van je eigen witloofwortelen!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak

De Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak kan je Najaar zaaien. De bloeiperiode is Najaar, Winter.

De Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak bloeit Najaar. 

De Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak is Witlof. Heerlijk om mee te koken.

De Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Topscoreloofwortelen/witloofpennenmetloofforceerbak vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.