Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 groeit 7 - 14 dagen. Deze Tuinkers wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van verse en biologische microgroenten. Deze kiemzaden zijn van topkwaliteit en voldoen aan strenge biologische normen. Met deze zaden kun je gemakkelijk je eigen tuinkers kweken en genieten van de heerlijke smaak en voedingsstoffen die deze microgroente te bieden heeft. Het unieke kenmerk van de Into the Cycle Tuinkers is de puntige bladeren, die het babyplantje onderscheiden van andere microgroenten. Deze bladeren geven een frisse en pittige smaak aan je gerechten. Je kunt deze kiemzaden gemakkelijk thuis kweken, zodat je altijd verse tuinkers bij de hand hebt. De Into the Cycle Tuinkers behoort tot dezelfde familie als broccoli en radijs, wat betekent dat ze vergelijkbare voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen bieden. Deze microgroente zit boordevol vitamines en mineralen, waaronder vitamine C, vitamine K en kalium. Het toevoegen van tuinkers aan je maaltijden kan je immuunsysteem versterken, je spijsvertering bevorderen en je algehele gezondheid ten goede komen. Met de Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 kun je op een eenvoudige en duurzame manier genieten van verse en gezonde microgroenten. Voeg deze zaden toe aan je moestuin en ervaar de heerlijke smaak en voordelen van.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 kan je 7 - 14 dagen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 bloeit Niet van toepassing. 

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Into the Cycle Tuinkers kiemzaden biologischZak NL-BIO-01 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.