Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sla zaden assortiment zaadlint

Sla zaden assortiment zaadlint

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sla zaden assortiment zaadlint groeit februari - oktober. Deze Sla wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sla zaden assortiment zaadlint

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuni - oktober
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sla zaden assortiment zaadlint

Het Sla zaden assortiment zaadlint is de perfecte keuze voor iedereen die graag zijn eigen sla wil kweken. Dit zaadlint bevat een mix van verschillende slasoorten, zodat je kunt genieten van een gevarieerde oogst. Het unieke aan dit zaadlint is dat elke slasoort op zijn eigen rij groeit, wat resulteert in een strak en georganiseerd uiterlijk in je moestuin. Niet alleen ziet dit er geweldig uit, maar het maakt het ook veel gemakkelijker om de zaailingen te verplanten. Met het Sla zaden assortiment zaadlint kun je genieten van verschillende sla-variëteiten, waaronder knapperige ijsbergsla, sappige kropsla en smaakvolle rucola. Elke slasoort heeft zijn eigen karakteristieke smaak en textuur, waardoor je elke keer weer kunt genieten van een andere salade. Het zaadlint is zo ontworpen dat het gemakkelijk in de grond kan worden gelegd en de zaden gelijkmatig over de rijen worden verdeeld. Hierdoor hoef je niet meer te worstelen met het planten van afzonderlijke zaadjes, wat veel tijd en moeite bespaart. Met het Sla zaden assortiment zaadlint wordt het kweken van je eigen sla een plezierige en eenvoudige ervaring. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, dit zaadlint biedt het beste van beide werelden - een prachtige tuin en heerlijke, verse sla op je bord. Voeg dit zaadlint toe aan je moestuincollectie en geniet van de.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sla zaden assortiment zaadlint

De Sla zaden assortiment zaadlint kan je februari - oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sla zaden assortiment zaadlint bloeit juni - oktober. 

De Sla zaden assortiment zaadlint is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sla zaden assortiment zaadlint kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sla zaden assortiment zaadlint groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sla zaden assortiment zaadlint vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.