Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Meloen zaden Meloen Ananas d’Amerique

Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique

Aantal in verpakking30 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique

De Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique is een heerlijke meloensoort met een exotische oorsprong uit Italië. De vruchten van deze plant hebben een prachtige lichtgele schil bedekt met een fijn netwerk. Met een grote ovale vorm en een gewicht van ongeveer 2 kilo per stuk, zijn deze meloenen een ware traktatie voor de smaakpapillen. Wat deze meloen echt bijzonder maakt, is het vruchtvlees. Het is crèmewit van kleur en heeft een zoete, sappige en zeer aromatische smaak. De pitten bevinden zich in een opvallende oranje-beige rand rondom het vruchtvlees. Bovendien zitten er geen ruimtes tussen de pitten en het vruchtvlees, waardoor elke hap volledig gevuld is met smaakvolle meloen. Naast zijn heerlijke smaak is meloen ook een gezonde keuze. Het is rijk aan eiwitten, vezels en koolhydraten, maar bevat weinig calorieën. Het eten van een stuk meloen kan je een langdurig verzadigd gevoel geven, wat gunstig is als je wilt afvallen. Bovendien is meloen een goede bron van water, wat bijdraagt aan een gezonde vochtbalans. De Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique is niet alleen lekker en gezond, maar ook veelzijdig in gebruik. Je kunt deze meloen bakken, barbecueën, grillen of toevoegen aan salades, soepen, ovenschotels en stoofgerechten. Het is.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique

De Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique bloeit zomer. 

De Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique is . Heerlijk om mee te koken.

De Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Meloen zaden Meloen Ananas d'Amerique vind je 30 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.