Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety

Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety

De Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety is een perfecte keuze voor liefhebbers van tomaten die graag hun eigen groenten willen kweken, zelfs als ze geen grote tuin hebben. Met deze bijzondere Balkontomaat kunt u genieten van zoete tomaten van ongeveer 5 cm doorsnee, rechtstreeks vanaf uw patio of balkon! Om te beginnen, zaait u de zaden van de Maja Balkontomaat eind februari in een kweekbakje bij een temperatuur van ongeveer 20ºC. Als het weer het toelaat, kunt u er ook voor kiezen om de zaden buiten onder glas te zaaien. Na het verspenen, kunnen de zaailingen worden uitgeplant in een kasje of in potten. De Maja Balkontomaat groeit tot een hoogte van ongeveer 45 cm en is daardoor perfect geschikt voor patio's en balkons. Wat deze Balkontomaat zo speciaal maakt, is niet alleen de compacte groei, maar ook de heerlijke zoete smaak van de tomaten. Met een diameter van ongeveer 5 cm zijn deze tomaten perfect om direct van de plant te plukken en te genieten. Stel u eens voor hoe heerlijk het is om uw eigen verse tomaten te oogsten, om ze vervolgens te gebruiken in salades, sauzen of gewoon om zo op te eten. Met de Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety heeft u de mogelijkheid om zelf uw eigen tomaten te kweken, zelfs als u geen grote tuin heeft. Voeg een.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety

De Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety bloeit Zomer. 

De Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops zaden Tomaten Maja -Balkontomaat Amateur Variety vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.