Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden BasilicumRubin

Kruiden zaden BasilicumRubin

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden BasilicumRubin groeit voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden BasilicumRubin

Aantal in verpakking1300 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden BasilicumRubin

Kruiden zaden BasilicumRubin, ook wel bekend als Basilicum Red Rubin, is een unieke paarsrode basilicumsoort die een prachtige aanvulling vormt op uw kruidentuin. Deze basilicum wordt veel gebruikt in de Italiaanse en andere Mediterraanse keukens vanwege zijn heerlijke smaak en geur. Het blad van de Red Rubin is niet alleen smaakvol, maar ook prachtig gekleurd in een licht tot donkerpaars-rode tint. Wist u dat de kleur zelfs intenser wordt wanneer de plant wordt blootgesteld aan de zon? Naast zijn culinaire waarde is de Basilicum Red Rubin ook een zeer decoratieve plant die gemakkelijk een plekje verdient in uw bloemenborder. De opvallende kleuren maken deze basilicumsoort een echt pronkstuk in uw tuin. Let er echter op dat u deze basilicum niet te lang meekookt, omdat dit kan leiden tot verlies van smaak. Om optimaal van de smaak te genieten, raden wij aan om deze kruiden vers en fijn gesneden toe te voegen aan net gekookte gerechten. Hierdoor creëert u een heerlijk smaakaccent dat uw gerechten naar een hoger niveau tilt. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw culinaire creaties met de Kruiden zaden BasilicumRubin. Geniet van de rijke, paarsrode bladeren en de heerlijke geur van deze bijzondere basilicumsoort. Experimenteer met nieuwe recepten en laat uw smaakpapillen verrassen door de unieke smaakbeleving.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden BasilicumRubin

De Kruiden zaden BasilicumRubin kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden BasilicumRubin bloeit zomer. 

De Kruiden zaden BasilicumRubin is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden BasilicumRubin kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden BasilicumRubin groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden BasilicumRubin vind je 1300 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.