Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Muismeloen

Sluis Garden Muismeloen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Muismeloen groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Muismeloen

Aantal in verpakking15 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Muismeloen

De Sluis Garden Muismeloen is een schattige kleine vrucht die lijkt op een watermeloen, maar een heerlijke komkommer/limoen smaak heeft. Deze muismeloen is perfect om te gebruiken in salades en voegt een verfrissende twist toe aan je gerechten. Wat deze muismeloen extra speciaal maakt, is dat hij bijzonder goed buiten te kweken is. Het is een kruipende klimplant die prachtig groeit in je tuin. Hoewel de opbrengst soms matig kan zijn in een kas door onvoldoende bestuiving, kun je buiten genieten van een overvloedige oogst. Om van de beste smaak te genieten, is het aan te raden om de vruchten te oogsten wanneer ze ongeveer 2-3 cm groot zijn. Op dat moment zijn ze het lekkerst en bevatten ze minder grove zaden. Deze muismeloen is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens ontzettend leuk om in je tuin te hebben. Geniet van de overvloedige oogst en verras jezelf en je gasten met deze bijzondere en smaakvolle vrucht.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Muismeloen

De Sluis Garden Muismeloen kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Muismeloen bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Muismeloen is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Muismeloen kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Muismeloen groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Muismeloen vind je 15 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.