Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Franchi Vleestomaat Ossenhart

Franchi Vleestomaat Ossenhart

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Vleestomaat Ossenhart groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaten wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Vleestomaat Ossenhart

Aantal in verpakking500 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Franchi Vleestomaat Ossenhart

De Franchi Vleestomaat Ossenhart, ook bekend als Tomaat Cuor di Bue, is een ruwe vleestomaat die een lange groene kraag laat zien. Deze bijzondere tomaat wordt in Italië vaak geserveerd als 'insalata di pomodori'. Het is een ras dat vanaf eind februari gezaaid kan worden in een zaaibakje bij een temperatuur van 20 graden, of later buiten onder glas. Nadat de zaailingen zijn verspeend, kunnen ze worden uitgeplant in een kas of in potten. De Franchi Vleestomaat Ossenhart is een waardevolle toevoeging aan elke moestuin. Met zijn stevige structuur en unieke groene kraag is deze tomaat een echte eyecatcher. Bovendien heeft hij een heerlijke smaak die perfect past in salades, sauzen of gewoon als gezonde snack. Om ervoor te zorgen dat de tomatenplant goed gedijt, is het aan te raden om de zaailingen eerst te verspenen voordat ze worden uitgeplant. Dit kan zowel in een kas als in potten gebeuren, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Door de tomatenplanten goed te verzorgen, regelmatig water te geven en te voorzien van voldoende zonlicht, kunt u genieten van sappige en smaakvolle tomaten uit eigen tuin. Waar wacht u nog op? Begin vandaag nog met het kweken van de Franchi Vleestomaat Ossenhart en geniet van de verse en gezonde oogst.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Vleestomaat Ossenhart

De Franchi Vleestomaat Ossenhart kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Franchi Vleestomaat Ossenhart bloeit Zomer. 

De Franchi Vleestomaat Ossenhart is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Vleestomaat Ossenhart kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Vleestomaat Ossenhart groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Vleestomaat Ossenhart vind je 500 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.