Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Gardene Munt, Kruizemunt

Sluis Gardene Munt, Kruizemunt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Gardene Munt, Kruizemunt groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Gardene Munt, Kruizemunt

Aantal in verpakking950 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Gardene Munt, Kruizemunt

De Sluis Gardene Munt, Kruizemunt is een heerlijk en verfrissend kruid dat perfect is voor gebruik in de zomer. Het diepgroene blad heeft een verfijnde muntsmaak en kan vers geplukt worden. Dit kruid is niet alleen lekker in salades, soepen, groente- en vleesgerechten, maar ook ideaal voor het maken van een verkwikkende thee van verse of gedroogde blaadjes. Het Sluis Gardene Munt, Kruizemunt kruid is niet alleen een smaakmaker, maar ook een prachtige toevoeging aan jouw tuin. De geurige bloemen trekken bijen en vlinders aan, waardoor je tuin tot leven komt. Dit kruid kan zowel onder glas worden gezaaid als direct in de vollegrond. Je kunt er ook voor kiezen om de zaailingen te verspenen en ze op de gewenste plek uit te planten. Dit kruid gedijt het beste op een licht humeuze en vochtige standplaats, waardoor het goed groeit en bloeit. Voeg dit veelzijdige en geurige kruid toe aan je tuin en geniet van de heerlijke smaak en geur die het met zich meebrengt.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Gardene Munt, Kruizemunt

De Sluis Gardene Munt, Kruizemunt kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Gardene Munt, Kruizemunt bloeit Zomer. 

De Sluis Gardene Munt, Kruizemunt is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Gardene Munt, Kruizemunt kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Gardene Munt, Kruizemunt groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Gardene Munt, Kruizemunt vind je 950 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.