Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch

Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch groeit lente - zomer. Deze Bieten wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch

Bescherm uw kostbare zaden met Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch. Deze unieke zaden zijn zorgvuldig geselecteerd en biologisch geteeld om kwaliteit en smaak te garanderen. Met Protectate zaden kunt u genieten van heerlijke rode bieten uit eigen tuin, vol met voedingsstoffen en volle smaak. Deze rode bieten zijn niet alleen lekker, maar ook gemakkelijk te bewaren. Dankzij de speciale eigenschappen van de Rode biet Egyptische platronde kunnen de wortels worden bewaard door ze eenvoudigweg te bedekken met zand. U kunt ze veilig opslaan in de kelder of een andere beschutte plaats, waar ze wekenlang vers blijven. Zo kunt u het hele jaar door genieten van de frisse smaak van uw eigen geoogste rode bieten. Bescherm uw zaden met Protectate en ervaar de voldoening van het kweken van uw eigen biologische Rode biet Egyptische platronde. Met deze zaden geniet u niet alleen van heerlijke groenten, maar draagt u ook bij aan een duurzamere wereld. Koop nu uw Protectate zaden en begin uw eigen biologische tuinavontuur!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch

De Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Rode biet Egyptische platronde Biologisch vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.