Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram

Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram

Deze Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag is een perfecte keuze voor liefhebbers van biologisch tuinieren. Met deze zaden kunt u genieten van heerlijke kievitsbonen, afkomstig van de Drentse zandgronden. De prachtige kleur en de verfijnde smaak maken deze stamdroogboon een unieke toevoeging aan uw moestuin. De zaden kunnen worden gezaaid van eind mei tot begin juni, wanneer de kans op nachtvorst minimaal is. Maak om de 15 cm een kuiltje waarin u drie bonen legt. Bedek de bonen met 1 à 2 cm grond en houd een afstand van 40 cm tussen de rijen aan. In de herfst, wanneer het blad van de bonen begint te verkleuren, is het tijd om te oogsten. Trek de planten in hun geheel uit de grond en hang ze ondersteboven een paar weken te drogen onder een afdak. Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor biologische teelt. U kunt deze producten herkennen aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Met deze Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag kunt u niet alleen genieten van heerlijke bonen, maar ook bijdragen aan een gezonde en duurzame levensstijl.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram

De Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram bloeit . 

De Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Stamslaboon Kievit laag15 gram vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.