Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Wortel Nantes 2

Sluis Garden Wortel Nantes 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Wortel Nantes 2 groeit zaaien vanaf maart tot juni - oogst vanaf juni tot october. Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Wortel Nantes 2

Aantal in verpakking1100 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Wortel Nantes 2

De Sluis Garden Wortel Nantes 2 is een uitstekende keuze voor liefhebbers van lange en stevige zomerwortels. Deze wortelsoort is zelfs geschikt voor grondsoorten die wat zwaarder zijn. Bovendien blijven de wortels redelijk lang vers, waardoor je er langer van kunt genieten. De glanzend oranje wortels hebben een lengte van ongeveer 22 cm en een heerlijk zoete smaak. Voor een succesvolle teelt is het belangrijk om dun te zaaien op regels en de opgekomen zaailingen niet uit te dunnen. Zorg ervoor dat de grond goed bewerkt is, zodat de wortels ongestoord kunnen groeien. Het is aan te raden om normaal te bemesten en absoluut geen verse stalmest te gebruiken, omdat dit schadelijk kan zijn voor de wortels. Om schade door de wortelvlieg te voorkomen, kan het nuttig zijn om de wortels af te dekken. Daarnaast kan het planten van uien of prei tussen de regels ook helpen. De Sluis Garden Wortel Nantes 2 is biologisch geteeld en de zaden zijn volgens de biologische productiemethode verwerkt en verpakt. Deze productiemethode is vastgelegd en wordt gecontroleerd door de stichting SKAL, met het nummer 026035 / NL-BIO-01. Dit betekent dat je met deze zaden een bewuste keuze maakt voor duurzaamheid en natuurlijke teeltmethoden. Geniet van deze heerlijke wortelsoort en erva.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Wortel Nantes 2

De Sluis Garden Wortel Nantes 2 kan je zaaien vanaf maart tot juni - oogst vanaf juni tot october zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Wortel Nantes 2 bloeit . 

De Sluis Garden Wortel Nantes 2 is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Wortel Nantes 2 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Wortel Nantes 2 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Wortel Nantes 2 vind je 1100 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.