Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Snack komkommer Iznik F1 10 zaden

Snack komkommer Iznik F1 10 zaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Snack komkommer Iznik F1 10 zaden groeit . Deze Komkommer wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Snack komkommer Iznik F1 10 zaden

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Snack komkommer Iznik F1 10 zaden

De Snack komkommer Iznik F1 is een fantastisch nieuw ras dat speciaal is gekweekt voor liefhebbers van knapperige, sappige komkommers. Met dit pakket van 10 zaden kun je je eigen komkommers kweken, rechtstreeks uit je eigen tuin of zelfs op je balkon! Om te beginnen, zaai je de zaden van maart tot juni in kleine potjes. Zorg ervoor dat de temperatuur rond de 22-25°C is, zodat de zaden optimaal kunnen ontkiemen. Na ongeveer vier tot vijf weken, wanneer de zaailingen sterk genoeg zijn, kun je ze in de grond uitplanten. Wat deze snack komkommer zo bijzonder maakt, is dat de vruchten heerlijk knapperig en sappig zijn, perfect om direct uit het vuistje te eten. Ze hebben een verfijnde smaak en zijn daarnaast ook nog eens rijk aan vitamines en mineralen. Bovendien groeien de planten compact en produceren ze talloze komkommers, waardoor je de hele zomer kunt genieten van een overvloedige oogst. Met de Snack komkommer Iznik F1 10 zaden kun je je eigen gezonde, smakelijke komkommers kweken, gewoon in je eigen achtertuin. Geniet van het plezier van tuinieren en proef de heerlijke vruchten van je inspanningen! Voeg dit geweldige ras toe aan je tuin en geniet van verse, knapperige komkommers gedurende het hele groeiseizoen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Snack komkommer Iznik F1 10 zaden

De Snack komkommer Iznik F1 10 zaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Snack komkommer Iznik F1 10 zaden bloeit . 

De Snack komkommer Iznik F1 10 zaden is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Snack komkommer Iznik F1 10 zaden kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Snack komkommer Iznik F1 10 zaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Snack komkommer Iznik F1 10 zaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.