Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto

Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto groeit Voorjaar - zomer. Deze Ui wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto

Aantal in verpakking430 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto

De Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto is een speciale selectie van het gewaardeerde Rijnsburger ras, speciaal gekweekt voor tuinders. Deze ui heeft een uitstekende ronde vorm en een prachtige geelbruine kleur. Wat deze ui echt bijzonder maakt, is dat hij geschikt is voor een lange bewaarperiode. Je kunt dus lang genieten van de heerlijke smaak en knapperige textuur van deze ui. Om de Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto te kweken, zaai je het zaad dun direct in de vollegrond. Zorg ervoor dat de regels ongeveer 25 cm uit elkaar liggen en de plantafstand tussen de uien ongeveer 15 cm is. Bedek het zaad goed met aarde en zorg ervoor dat de grond continu vochtig blijft. Na het opkomen van de zaailingen is het belangrijk om niet te veel uit te dunnen. Om ervoor te zorgen dat de uien goed groeien, kun je de grond licht bemesten, bij voorkeur met compost. Deze natuurlijke voeding zal de uien helpen om zich optimaal te ontwikkelen. Wanneer het loof van de uien is afgestorven, is het tijd om ze te oogsten. Laat de uien en het loof ongeveer een week op het veld nadrogen voordat je ze opbergt voor langdurige opslag. Met de Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto haal je een hoogwaardige ui in huis, die niet alleen heerlijk smaakt, maar ook lang meegaat. Probeer het zelf en ontdek.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto

De Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Ui Rijnsburger 5 Oporto vind je 430 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.