Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee

Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee

De Hortitops Zaden Peterselie Gekrulde zijn een prachtige toevoeging aan jouw tuin. Deze donkergroene krulpeterselie is een must-have voor elke culinaire liefhebber. Je kunt deze zaden zaaien vanaf half februari tot half maart onder glas of vanaf half maart tot begin augustus in de volle grond. Om het kiemproces te versnellen, kun je de zaden een nacht laten weken in water voordat je ze zaait. Zo geniet je sneller van een weelderige krulpeterselie in je tuin. Deze peterselie brengt niet alleen een heerlijke smaak aan je gerechten, maar voegt ook een decoratief element toe aan je tuin met zijn prachtige krullende bladeren. Met de Hortitops Zaden Peterselie Gekrulde creëer je een groen paradijs in je eigen achtertuin. Geniet van de smaakvolle en aromatische toevoeging aan al je culinaire creaties, terwijl je tuin er ook nog eens schitterend uitziet. Zaai deze zaden en laat je verrassen door de weelderige groei en de heerlijke geur van verse krulpeterselie.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee

De Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee bloeit . 

De Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Peterselie Gekruldee vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.