Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd2 weken
BloeiperiodeGeen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

Ontdek een geheel nieuwe manier om zelfvoorzienend te zijn en tegelijkertijd duurzaam te leven met onze Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels. Deze deuvels zijn speciaal ontworpen om het kweken van de heerlijke Gewone Oesterzwam (Pleurotus Ostreatus) in je eigen tuin mogelijk te maken. Of je nu een beginnende kweker bent of al ervaring hebt, met deze pluggen kun je gemakkelijk je eigen verse oesterzwammen kweken. Het enige wat je nodig hebt is een stuk hout waarop je de pluggen kunt plaatsen en een beetje geduld. Binnen de kortste keren zul je beloond worden met een overvloedige oogst van sappige oesterzwammen, rechtstreeks uit je eigen achtertuin. Met de Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels maak je niet alleen een smakelijke toevoeging aan je maaltijden mogelijk, maar draag je ook bij aan een duurzame levensstijl. Door je eigen voedsel te kweken, verminder je je ecologische voetafdruk en vermijd je onnodige verpakkingen en transport. Bovendien is het kweken van oesterzwammen een fascinerende en plezierige activiteit die je in contact brengt met de natuur en je creativiteit stimuleert. Dompel jezelf onder in deze boeiende wereld en geniet van de heerlijke vruchten van je eigen tuin met onze Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam

De Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam bloeit 2 weken. 

De Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Samzwam Pluggen Oesterzwam Deuvels Kweken in eigen tuin Zelfvoorzienend Kweken Duurzaam vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.