Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen

Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen

Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van bijzondere groenten. Deze komkommerzaden bieden de mogelijkheid om Chinese Slangen-komkommers te kweken, een unieke en exotische variëteit die zeker indruk zal maken in uw moestuin. Om deze bijzondere komkommers te laten groeien, kunt u beginnen met zaaien vanaf half april of half mei onder glas. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn, kunt u ze verplanten in potjes en eind mei buiten in de grond plaatsen. Een alternatieve optie is om vanaf mei direct buiten in regels te zaaien. Het is belangrijk om tijdens de groei niet op de ranken te staan, omdat dit groeistoornissen kan veroorzaken en de vruchten bitter kan maken. De Chinese Slangen-komkommers hebben een opvallende vorm en een verfijnde smaak. De vruchten kunnen tot wel 30 cm lang worden en hebben een knapperige textuur. U kunt ze vers gebruiken in salades, bijgerechten of als gezonde snack. Deze komkommers zijn niet alleen heerlijk, maar ook een interessante toevoeging aan uw tuin. Verbaas uw vrienden en familie met deze unieke en smaakvolle groente!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen

De Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen bloeit . 

De Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Komkommers Chinese Slangen vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.