Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1

Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Pastinaak wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1

Aantal in verpakking110 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1

De Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 is een uniek gewas dat al eeuwenlang wordt geteeld. Deze bijzondere groente vormt lange, witte wortels van wel 40 cm lang. Wat deze pastinaak echt speciaal maakt, is de kruidige en aromatische smaak die het heeft. Bovendien is het een waardevolle groente, omdat het een hoog gehalte aan vet, eiwitten en vitamines bevat. Deze veelzijdige groente kan op verschillende manieren worden gegeten. Zo kan het zowel rauw als gekookt worden gegeten en het kan zelfs gebruikt worden in heerlijke soepen, zoals de bekende Leidse Husselpot. Om de beste resultaten te behalen met de Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1, is het belangrijk om te zorgen voor goed losgemaakte grond. Hierdoor kan de pastinaak optimaal groeien en zich ontwikkelen. Een ander voordeel van deze variant, de Gladiator F1, is dat deze veel beter bestand is tegen ziektes dan de gewone halflange variant. Hierdoor kunnen tuinders en hobbytuiniers met een gerust hart genieten van een gezonde oogst. De Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 kan zelfs overwinteren in de grond en indien nodig opgekuild worden. Dit maakt het een duurzame keuze voor iedere tuinier.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1

De Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 is Pastinaak. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pastinaken Gladiator F1 vind je 110 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.