Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Kamille BIO

Buzzy Organic Kamille BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Kamille BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Kamille BIO

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Kamille BIO

De Buzzy Organic Kamille BIO is een prachtig kruid dat vanaf half maart tot begin juni op regeltjes groeit. Dit biologische zaad kan eenvoudig worden gezaaid en vereist mogelijk een beetje uitdunnen tijdens het groeiproces. De bloemen van deze kamilleplant worden geoogst wanneer ze half geopend zijn en kunnen worden gedroogd om heerlijke kamillethee te maken. Deze aromatische thee staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen en wordt al eeuwenlang gebruikt om slapeloosheid en maagkrampen te verlichten. Met de Buzzy Organic Kamille BIO in uw eigen tuin kunt u genieten van een verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen. Daarnaast voegt het ook schoonheid toe aan uw tuin met zijn prachtige witte bloemen en fijne groene bladeren. Breng een vleugje rust en genezing in uw dagelijkse routine met deze biologische kamilleplant. Geniet van de zoete geur en kalmerende eigenschappen van de bloemen terwijl u geniet van een warme kop kamillethee. Zorg ervoor dat u uw eigen voorraad gedroogde kamillebloemen heeft om te gebruiken wanneer u behoefte heeft aan ontspanning en verlichting. Bestel vandaag nog de Buzzy Organic Kamille BIO en ervaar de natuurlijke helende kracht van dit prachtige kruid.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Kamille BIO

De Buzzy Organic Kamille BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Buzzy Organic Kamille BIO bloeit Zomer. 

De Buzzy Organic Kamille BIO is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Kamille BIO kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Kamille BIO groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Kamille BIO vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.