Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659

Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 groeit voorjaar - zomer. Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659

Aantal in verpakking900 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdvoorjaar - zomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659

De Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 is een robuuste, levendige ijsbergsla met gekartelde bladranden en een compacte, stevige krop die doet denken aan sluitkool. Deze variant schiet niet snel door en behoudt zijn frisheid en knapperigheid langdurig. De kroppen kunnen goed gekoeld worden bewaard, waardoor je langer kunt genieten van deze heerlijke sla. Je kunt de zaden vanaf maart binnenshuis zaaien onder glas, en vanaf eind maart kun je ze rechtstreeks in je tuin zaaien. Het is belangrijk om de planten voldoende ruimte te geven door dunner te zaaien en ervoor te zorgen dat de grond tijdens droge periodes voldoende vochtig blijft. Wat deze sla zo bijzonder maakt, is dat je deze al kunt zaaien bij zeer koele temperaturen vanaf 10 ºC. Met de Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 haal je een veelzijdige en smaakvolle groente in huis. Of je het nu gebruikt als basis voor een frisse salade, als knapperige topping op een sandwich of als gezonde toevoeging aan je favoriete gerecht, deze ijsbergsla zal je smaakpapillen verwennen. Geniet van de heerlijke smaak en knapperige textuur van deze geweldige ijsbergsla in je eigen tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659

De Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 bloeit voorjaar - zomer. 

De Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden IJsbergsla Great Lakes 659 vind je 900 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.