Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot

Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot groeit gehele jaar. Deze Broccoli wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgeen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot

De Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot is de perfecte oplossing voor iedereen die graag zijn eigen spruitgroenten wil kweken. Met deze decoratieve glazen pot en het bijgeleverde RVS rooster is het kweken van spruitgroenten nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze salademix bevat een combinatie van verschillende biologische zaden, zoals radijs, broccoli en mosterd. Het enige wat je hoeft te doen, is de zaden in de pot te strooien, water toe te voegen en de pot op een zonnige plek te zetten. Binnen enkele dagen zul je al zien hoe de spruitgroenten beginnen te groeien. Het leuke aan deze spruitgroente salademix is dat je de groenten kunt knippen en direct kunt eten. Zo heb je altijd verse en gezonde spruitgroenten bij de hand om je salades, sandwiches of maaltijden mee op te fleuren. Bovendien ziet de glazen pot er ook nog eens prachtig uit in je keuken of op je eettafel. Met de Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot kun je op een gemakkelijke en decoratieve manier genieten van verse, biologische spruitgroenten. Een perfect cadeau voor iedereen die van tuinieren houdt of graag gezond eet!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot

De Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot bloeit geen. 

De Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Bio Knip&Eet Spruitgroente Salademix in glazen pot vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.