Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem

Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem

"Cucurbita pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem.. Tuinplus is een gespecialiseerd zadenbedrijf met een uitgebreid assortiment. Voor elk seizoen van het jaar heeft Tuinplus de perfecte zaden! Ontdek ons assortiment zaden van het gerenommeerde merk Hortitops, dat diverse producten aanbiedt voor uw tuin. Bestel nu 2 stuks 'Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem.' voor de aangegeven prijs. Bij bestellingen van meerdere stuks, graag een veelvoud van 2 selecteren. Verrijk uw tuin met deze prachtige Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem. uit de categorie pompoenen, uien & overige. Bestel hem eenvoudig en voordelig online!" "Geniet van een kleurrijke toevoeging aan uw tuin met de Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem. Deze bijzondere plant is een ware eyecatcher en brengt een vleugje magie in uw buitenruimte. Met de zaden van Tuinplus heeft u de mogelijkheid om uw tuin om te toveren tot een prachtig bloeiend paradijs. Onze zaden zijn van uitstekende kwaliteit en zorgen voor een succesvolle groei van uw gewassen. Kies voor de betrouwbaarheid en expertise van Tuinplus en bestel nu uw Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om uw tuin te laten stralen!".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem

De Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem bloeit . 

De Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem is . Heerlijk om mee te koken.

De Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Cucurbita Pepo, Sierkalebas Kleinvr. Gem vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.