Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso

Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso

Hortitops is verheugd om de Perilla Crispumbladig Shiso aan te bieden, een prachtige toevoeging aan uw tuin of moestuin. Met zijn opvallende paarse bladeren zal deze plant zeker de aandacht trekken en een vleugje kleur toevoegen aan elke buitenruimte. De Perilla Crispumbladig Shiso is niet alleen een lust voor het oog, maar heeft ook vele culinaire toepassingen. De smaakvolle bladeren kunnen worden gebruikt in salades, sushi, roerbakgerechten en nog veel meer. Ze hebben een unieke smaak die een mix is van munt en basilicum, waardoor ze een interessante toevoeging zijn aan diverse gerechten. Bestel nu 2 stuks van de Hortitops Perilla Crispumbladig Shiso voor de aangegeven prijs en geniet van de prachtige paarse bladeren en de heerlijke smaak. En als u meer wilt bestellen, kunt u dat ook doen. Laat uw tuin bloeien met deze veelzijdige en mooie plant!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso

De Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso bloeit . 

De Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops -Perilla Crispumbladig Shiso vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.