Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Pompoen Jack be little

Pompoen Jack be little

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Pompoen Jack be little groeit lente-zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Pompoen Jack be little

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdlente-zomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Pompoen Jack be little

De Pompoen Jack be little is een schattige en charmante toevoeging aan je tuin of moestuin. Met zijn miniatuurformaat is deze pompoen een kleinere variant op de klassieke halloweenpompoen. Maar laat je niet misleiden door zijn kleine gestalte, want deze pompoen heeft veel te bieden! In plaats van één grote pompoen, kun je met de Pompoen Jack be little vele kleine pompoenen kweken. Dit maakt hem niet alleen perfect voor decoratie, maar ook voor culinaire creaties. De kleine pompoenen zijn ideaal om te vullen met heerlijke vullingen, zoals gehakt, kaas of groenten. Je kunt ze zelfs gebruiken als individuele porties voor bijgerechten of hapjes tijdens een feestje. De Pompoen Jack be little is gemakkelijk te kweken en gedijt goed in zowel volle grond als in potten. Hij heeft een snelle groeicyclus, waardoor je al binnen enkele maanden kunt genieten van een overvloed aan kleine pompoenen. Bovendien voegt deze pompoen een vleugje kleur en speelsheid toe aan je tuin met zijn heldere oranje kleur en schattige formaat. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen miniatuurpompoenen met de Pompoen Jack be little!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Pompoen Jack be little

De Pompoen Jack be little kan je lente-zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Pompoen Jack be little bloeit lente-zomer. 

De Pompoen Jack be little is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Pompoen Jack be little kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Pompoen Jack be little groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Pompoen Jack be little vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.